Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,449 $

Cabrio Ford Mustanggal lazulnak L.L Juniorék Amerikában

L.L.Junior és kedvese nagyon jól érzik magukat az Egyesült Államokban, ez egyúttal a kapcsolatuk számára is mérföldkő.

Fotó: Instagram/L.L.Junior
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

A híres rapper és énekes kedvese, Dárdai Blanka sok támadást kapott a kapcsolatuk miatt. Főként a nagyobb korkülönbség okán támadták őket, de egy ideje bevetté vált a nők körében, hogy idősebb férfiakkal lépnek kapcsolatba, akik sokkal érettebbek fiatalabb társaiknál, ami egyre szembetűnőbb. Ezek után érthető, ha valaki igazán minőségi kapcsolatra vágyik.

Elárulták, sokan hiszik azt, hogy a korkülönbség miatt vitáznak, de ez nem igaz. Junior és Blanka számára nem jelent gondot a nagyobb korkülönbség, és azt is megtudhattuk, hogy egyelőre nem költöztek össze, de tervezik a dolgot. Az egy hatalmas lépés lenne számukra, ugyanakkor biztosra kell menniük, mert korábban volt példa arra is, hogy szakítottak. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Az elmúlt időszak azonban jól alakult számukra, és ki tudja, egy nap talán még közös családot is alapíthatnak. Juniornak ebben is nagy tapasztalata van, hiszen két gyermek édesapja, így Blankát számos kérdésben tudná segíteni. Ez egészen más, mint amikor két fiatal vág neki a családalapításnak, kvázi nulla tapasztalattal.

Ez azonban talán még távoli, először az összeköltözésen kell átesni, melynek ideje alatt kiderülhet, hogyan tudnak egymás mellett élni életvitelszerűen. Jelenleg az USA-ban töltenek együtt időt, ami ugyancsak segíthet megválaszolni pár kérdést. Az utak általában közelebb hozzák egymáshoz a párokat, ami náluk sem lehet másképp.

Egyre több helyszínen bukkannak fel, most épp egy cabrio Ford Mustangból jelentkeztek. Igencsak stílusosan élvezik a jó időt, az amerikai életérzést, ami semmi máshoz nem hasonlítható. Valószínűleg számukra is nehéz lesz a hazatérés, mert az USA igencsak magával tudja ragadni az embert, különleges ország, tele lehetőségekkel.