Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,95 Ft
Euró
392,45 Ft
Font
459,48 Ft
Bitcoin
62,994 $

Lisztes Krisztián elmondta, mit érez a Ferencvároshoz visszatérve

Lisztes Krisztián igazi legenda a magyar futballban, és most ismét a Ferencvárosnak fog dolgozni, aminek sokan örülnek.

Örkény, 2020. október 7. Lisztes Krisztián korábbi válogatott labdarúgó kipróbálja az örkényi Huszka Hermina Általános Iskola újonnan átadott teqballasztalát 2020. október 7-én. A sporteszközt a Tanítsunk Magyarországért program keretében adták át. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Lisztes Krisztián komoly név a futballban, aki 1993 és 2012 között három különböző időben játszott a Ferencvárosnak. Még a Bajnokok Ligájában is pályára lépett most ismét fontos szerepet tölt be a csapatnál.

Kiderült ugyanis, hogy az utánpótlásnál vállal munkát, aminek hosszú távon igencsak jótékony hatása lehet. Remek tehetségek fordulnak meg a Ferencvárosnál, és Lisztes vezetésével még hatékonyabb lehet a munka. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

„Mindig is a Ferencvároshoz tartoztam, a fiam, Krisz szereplésének köszönhetően pedig tovább erősödött a kötődés. Most adódott egy lehetőség a klubnál, amivel élni szerettem volna. Úgy érzem, számomra testhezálló a magasabb korosztályokban szereplő tehetségek menedzselése, az ő fejlődésük segítése, ezért nem is gondolkodtam igazából, amikor felvetődött a visszatérés lehetősége.” – mondta Lisztes.

„Elérkezett a pillanat, ez volt a legjobb megoldás – mondta el az FTC újdonsült utánpótlás-menedzsere. – Elsősorban az NB III-as, az U19-es és az U17-es csapatunkban, valamint a Soroksárban szereplő játékosokkal fogok foglalkozni.” – idézte a fradi.hu

„A cél az, hogy minél hamarabb, minél magasabb szinten beintegráljuk a felnőtt fociba a tehetségeket. Hiteles lehetek a fiatalok előtt, hiszen a Fradiban nevelkedtem, innen indulva tudtam nemzetközi karriert is befutni, manapság ráadásul a fiam is ugyanezt az utat járja. A cél, hogy a nálunk szereplő fiataloknak segíthessünk abban, hogy mielőbb megállják a helyüket a felnőtt fociban is.”

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.