Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,71 Ft
Euró
392,31 Ft
Font
459,69 Ft
Bitcoin
63,410 $

Már most sorban állhatnak Lisztes Krisztiánért

A 17 éves labdarúgó lehet a magyar foci következő nagy reménysége.

Budapest, 2023. május 6. A ferencvárosi Lisztes Krisztián ünnepel, miután gól szerzett a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Kisvárda Master Good mérkõzésen a Groupama Arénában 2023. május 6-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Lisztes Krisztián tud arról, hogy van érdeklődés a fia iránt, de arról nem, hogy érkezett-e hivatalos ajánlat érte a Ferencváros labdarúgócsapatához.

„Hároméves szerződése van a klubbal, így csak a Fradira kell koncentrálnia, és arra, hogy a legjobbat hozza ki magából, ahogy eddig is” – fogalmazott az M1 aktuális csatornának a 49-szeres válogatott édesapa, aki hozzátette, az FTC vezetői tudnák megmondani, hogy az Eintracht Frankfurt valóban tett-e ajánlatot. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

A 47 éves egykori labdarúgó elárulta, ifjabb Lisztes Krisztiánnak 17 évesen is voltak megkeresései, ezeket a helyükön kell kezelni, ő pedig mindent megbeszél a fiával.

„Örülök a góloknak, továbbra is hatékonyan feltalálja magát a kapu előtt. Azt is látom, hogy van még hova fejlődnie, de jó úton halad” – mondta Lisztes Krisztián a 18 esztendős fia teljesítményéről.

Ifjabb Lisztes Krisztián eddig két mérkőzésen két gólt szerzett az OTP Bank Liga jelenlegi idényében, a nemzetközi porondon négy találkozón csereként jutott lehetőséghez, de nem volt eredményes.

MTI

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.