Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,612 $

Lionel Messi akár még az olimpián is ott lehet

Biztossá vált, hogy Argentína ott lesz az ötkarikás játékokon.

MTI/EPA/STR
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az U23-as válogatott edzője, Javier Mascherano Messi lehetséges olimpiai szerepléséről beszélt, miután Brazília vasárnapi legyőzésével Argentína biztosította helyét a párizsi játékokon: „Egy olyan játékosnak, mint ő, nyitva állnak az ajtók, hogy elkísérjen minket az olimpiára, persze ez nyilván tőle és a kötelezettségeitől függ” – fogalmazott.

Az argentin U23-as válogatott középpályása, Thiago Almada szerint álom lenne, ha a nyolcszoros Aranylabdás ott lenne az olimpiai csapatban. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke, Thomas Bach pedig nemrég úgy vélekedett, hogy „fantasztikus lenne a játékoknak, ha Messi újra jelen lenne”. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Messi a vasárnapi kvalifikációt követően Mascherano csapatáról posztolt egy fotót Instagramon, így érthető a felfokozott hangulat az ötkarikás játékokra készülő válogatott részéről, amelyben a szabályok szerint három túlkoros játékos szerepelhet majd az olimpián – írja az ESPN.

Messi 2008-ban aranyérmet nyert a pekingi olimpián, mostani szereplésének ugyanakkor gátat szabhat, hogy alig két héttel a játékok előtt rendezik meg az idei Copa Americát, melyen biztosan ott lesz, mindeközben pedig az MLS alapszakaszában is folyamatosan meccsek várnak rá.