Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,612 $

Messi a kínai Facebookon kért bocsánatot a csalódott drukkerektől

Bízik abban, hogy még visszatérhetnek Hongkongba.

MTI/EPA/FRANCK ROBICHON
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, komoly felháborodást váltott ki Hongkongban, hogy Lionel Messi sérülése nem lépett pályára egy vasárnapi barátságos meccsen. A nézők többsége csak miatta váltott jegyet a mérkőzésre, sokan több száz dollárt fizettek a belépőét, most viszont százak követelik vissza a jegyárakat.

A helyzet nem csupán a szervezőknek, de a kínai állam számára is meglehetősen kínos, úgy meg pláne, hogy három nappal később Messi már ott volt a pályán a japán Vissel Kobe elleni felkészülési találkozón, ahol ráadásul messze nem volt akkora az érdeklődés az Inter Miami vendégszereplése iránt, mint Hongkongban. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Mint kiderült, voltak olyan rajongók is, akik 12 órát utaztak csak azért, hogy láthassák Messit, a kínai közösségi médiában, így a „helyi Facebookon”, azaz a Weibón is megszaporodtak azok a bejegyzések, melyekben csalódottságuknak adtak hangot a mérkőzésre jegyet váltók – írja a Daily Mail.

Végül aztán Lionel Messi maga is elnézést kért a Weibón, mint írta, „bárki, aki ismer engem, tudja, hogy mindig játszani akarok…különösen ezeken a meccseken, ahol olyan messzire utazunk, és az emberek izgatottan várnak minket. Remélhetőleg visszatérhetünk és játszhatunk még egy mérkőzést Hongkongban” – tette közzé kínaiul és spanyolul.