Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Videón Lewis Hamilton feltűnő szettje a Bahreini Nagydíjról

Lewis Hamilton megint gondoskodott arról, hogy sokan felkapják a fejüket az öltözékére, ezúttal is biztosra ment.

...svg content...Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Lewis Hamilton régóta a divat szerelmese, nagyon egyedi módon öltözködik, amivel megosztja az emberek véleményét. Hétszeres világbajnokként még inkább, de látható módon a Mercedes rekordere nem foglalkozik ezzel. Igyekszik önmegvalósítani, ruhákat tervez, szereti a művészetet, zenél, énekel, és még sokáig sorolhatnánk.

Hamilton kapcsán sokat pletykáltak arról, hogy a Ferrarihoz kerülhet, és amikor már úgy tűnt, ez soha nem valósul meg, jött a bejelentés. Az olaszok nyitottak voltak a lehetőségre, és miután Carlos Sainz Jr. nem váltotta meg a világot Maranellóban, a szezon végén elköszönnek tőle, továbbra is Charles Leclerc-re építenek. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Igaz, ez korábban sem volt kérdés, mert a monacói egyértelműen jobb versenyző, több is benne a potenciál. Számos oka van a Ferrarinak arra, hogy miért Sainz-ot küldik el, vagy miért cserélnek versenyzőt. Ugyan Hamilton már nem fiatal, várhatóan sokkal jobb eredményeket fog szállítani, mint a spanyol elődje.

Már most őrület veszi körbe Hamiltont és a Ferrarit, pedig még ott sincs. Az első igazi látogatásra az év végén, az évadzáró után kerülhet sor a főhadiszálláson, amivel egy új korszak veszi kezdetét. Talán Lewis öltözködési stílusára is hatással lesz a Ferrari, ez a jövő zenéje, de a divat terén is nagy potenciál van ebben az együttműködésben.

Hamilton az évadnyitó Bahreini Nagydíjra is látványosan érkezett meg, sokan fotózták és videózták. Nem mindenki elégedett azzal, amit Lewis képvisel, bár abban mindenki egyetérthet, hogy igen egyedi a stílusa, és szereti a bő ruhákat, talán azokban érzi magát a legjobban, a legkényelmesebben.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.