Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,40 Ft
Euró
393,86 Ft
Font
459,89 Ft
Bitcoin
62,385 $

Lewandowski megérti Xavi döntését, a lengyel csatár még bízik a bajnoki címvédésben

A Barcelona támadója még nem engedte el a bajnoki címvédést.

MTI/EPA/Alejandro Garcia
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A katalán gárda 10pont lemaradásban van a Real Madridtól és 5 egységnyire a Gironától, jelenleg pedig úgy tűnik, hogy óriási formajavulást kell elérniük ahhoz, hogy legyen esélyük lehajrázni az éllovasokat. Mindezt Robert Lewandowski is nagyon jól tudja, ám igyekezett optimistán nyilatkozni, kiemelve, hogy megérti Xavi döntését.

„Ha a Barcelona játékosa vagy edzője vagy, nagy nyomás nehezedik rád, ez normális” – mondta. „Ez most egy nehéz pillanat, nem csak a játékosoknak, hanem Xavinak is. Érzelmi szempontból is tökéletesen megértem őt” – idézte a lengyel klasszist a 90min.com. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

„A legjobb, amit tehetünk, ha a szezon hátralévő részére koncentrálunk. Ne arról beszéljünk, hogy mi lesz az idény végén, annak még nincs itt az ideje. Az első dolgunk, hogy jobban játsszunk, ha ez megtörténik, lesz esélyünk a bajnokságban, sok meccs van még hátra” – mondta Lewandoswki, aki a Bajnokok Ligája fontosságát is kihangsúlyozta.

A 35 éves lengyel gólfelelős számára nem úgy sikerült az idei szezon, mint ahogyan azt elképzelte. Sérülések hátráltatták, ami a teljesítményén is nyomot hagyott. 31 találkozón 14 gólt és 6 gólpasszt ért el, tavaly ez a mutató 46 találkozón 33/8 volt. 2011 óta a mostani lehet a leggyengébb idénye.