Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,738 $

LeBron James elgondolkodott a visszavonuláson

TÉMÁK:
#Lebron James #NBA
MTI/EPA/ALLISON DINNER SHUTTERSTOCK OUT
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Fontolóra veszi a „nyugdíjba vonulást” a sérülése után.

Miután csapata, a Los Angeles Lakers kiesett a rájátszásból, a 38 éves James azzal zárta a sajtótájékoztatóját, hogy a „folytatással kapcsolatosan sok mindent át kell gondolnom”, így könnyen lehet, hogy a 20. NBA-szezonja volt az utolsó.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Az újságírók kérdéseire elmondta, hogy egy pukkanást hallott, amikor február 26-án a Dallas Mavericks ellen megsérült a jobb lába. Orvosok egész sorával konzultált, akik közül többen műtétet javasoltak neki, mielőtt megtalálta azt a szakembert, aki úgy vélte, hogy beavatkozás nélkül, rehabilitáció mellett folytatni tudja a szezont.

Bár sérülése valamilyen szinten befolyásolta a teljesítményét, továbbra sem biztos, hogy a nyáron kés alá fekszik. Mint közölte, a további vizsgálatok döntik majd el, hogy végül szükséges lesz-e a műtét – írja az ESPN.

„Nyilvánvalóan tudtam, hogy meg kell birkóznom ezzel, mint ahogy a fájdalommal is, és azzal, hogy nem leszek ugyanolyan, mint a sérülés előtt. De semmi olyan nem volt, ami miatt feladtam volna a cél előtt” – fogalmazott.

Arra a kérdésre, hogy amennyiben sikeresen maga mögött hagyja makacs sérülését, vissza tud-e térni ahhoz a formához, mint korábban, James igennel felelt. Arra a kérdésre pedig, hogy miért érzi szükségességét a visszatérésre, így válaszolt: „Mert még mindig jobb vagyok, mint az NBA 90%-a”.