Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

L.L. Junior harmadszorra is belevághat a családalapításba?

Az biztos, hogy a 25 éves szerelme nagyon vágyik az anyaságra, amiről nemrégiben egy televíziós műsorban is beszélt.

...svg content...Fotó: Instagram/L.L.Junior
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, L.L. Junior és Dárdai Blanka korábban interjút adtak, amelynek során őszintén beszéltek arról, hogy alaposan megküzdöttek egymással, egymásért, de végül szépen összecsiszolódtak. Mint mondták, sok dolog történt velük az elmúlt két évben, s már a kapcsolatuk elejétől számos próbatételt kellett kiállniuk, de a szerelmük a jelek szerint kiállta az idő próbáját. „Szerintem sokan azt hiszik, hogy mi a korkülönbség miatt vitáztunk ennyit, vagy emiatt volt ilyen hullámvölgyes a kapcsolatunk” – kezdte Blanka.

„Hogy van egy alá-fölé rendeltség, de egyáltalán nincs. Teljesen máshol tartottunk, amikor találkoztunk. Én éppen kialakítottam az életemet, ő meg rengeteg minden volt túl” – tette hozzá az énekesnő, aki épp akkor csöppent bele a rapper életébe, amikor már zajlott a válása Körtvélyessy Kingával. „A vagyoni és gyermekjogi kérdések egy éven át tartó vitája és alkudozása alatt ismerkedtünk meg. Ennek a fent-lentjeivel: ugyanúgy volt, hogy mi is szakítottunk meg összevesztünk, és akkor kibékültünk újra. Ez egy nagy falat volt mind a kettőnknek” – mondta L.L. Junior. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Emellett tény, hogy a rappernek van két gyermeke, vagyis ehhez a szerephez is alkalmazkodni kellett Blankának. „Ilyenkor szembesül azért az ember azzal, hogy ’húha, itt mik a szabályok, ott mik a szabályok’, nekem pedig harmadik félként ezekhez a szabályokhoz alkalmazkodni kell. Nagyon érdekes ebben nap mint nap részt venni. Ráadásul csütörtöktől meg jön az élet” – fogalmazott az énekesnő, aki Juniorral együtt popsztárüzemmódba kapcsol a hét második felében, azaz fellépésről fellépésre járnak, majd hétfőtől ismét szigorú időbeosztás szerint élnek.

Egyúttal azt is elárulták, még nem élnek együtt, de már tervezik az összeköltözést. Az énekes pedig mostanra igazi családdá kovácsolódott a párjával, akiről úgy beszélt: „Kész feleség, asszony 25 évesen. Gyorsan ugrottunk tíz évet, mert nálam nagy a csomag, és lássuk be, azért meleg pálya a család”. Ugyanakkor adódik a kérdés, vajon mik a terveik a jövőre nézve? Az biztos, hogy a 25 éves Blanka nagyon vágyik az anyaságra, amiről nemrégiben egy televíziós műsorban is mesélt. Azt nem tudni, Junior mit szól ehhez, de nem kizárt, hogy harmadszorra is belevágna a családalapításba – írja a Story.

Hiszen a kapcsolatuk, a közös életük egyre stabilabb alapokon áll, és sok tapasztalattal gazdagodtak az elmúlt két évben. Blanka pedig még megjegyezte azt is, mit szeret a legjobban Juniorban. „Nagyon jól tudja megoldani a problémákat. Valamikor kapkod, és az borzalmas, de olyankor rávilágítok arra, hogy elszaladt valami mellett, és azt inkább gondolja át. Egyébként ahogy ő halad az életében, az valami fantasztikus, tényleg. Mindenkinek tanácsolom, hogy egy napot töltsön el Lacival, mert csúcs a problémamegoldó képessége!” – emelte ki.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.