Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Közös oktatókampányt indít a Liverpool és a Manchester United

A két klub kezdeményezése hiánypótló, célja pedig, hogy visszaszorítsák a szurkolók tragédiák kapcsán történő minősíthetetlen skandálásait.

Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Liverpool és a Manchester United bejelentette, hogy közös oktatási programot indít alapítványain keresztül a tragédiákkal kapcsolatos skandálások elleni küzdelem érdekében. A klubok a múltban többször is nyilvánosan elítélték, hogy a szurkolók a Hillsborough-i tragédiára, a Heysel Stadionban történt katasztrófára és a müncheni repülőgép-katasztrófára utaló skandálásokkal gúnyolják az ellenfél szurkolóit.

Nick Perchard, a Premier League közösségi igazgatója egy nyilatkozatban maximális támogatását fejezte ki a kezdeményezés kapcsán: Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

„Teljes mértékben támogatjuk ezt a Liverpool és a Manchester United által rendezett eseményt, és szorosan együttműködünk mindkét klubbal ennek az oktatási kezdeményezésnek a kidolgozásában és megvalósításában.”

Az ESPN azt írja, a klubok beszámolója szerint a két alapítvány a ligával együttműködve továbbfejleszti a programot, és elkötelezettek amellett, hogy a Merseyside és Greater Manchester régiójában évente megrendezésre kerülő program részévé tegyék. Mint ismert, a Manchester United egyik szurkolója ellen a múlt héten vádat emeltek a március 17-i FA-kupa negyeddöntő összecsapáson a Liverpool szurkolóival szemben elkövetett minősíthetetlen skandálás miatt.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.