Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Kleinheisler tudja, min ment el a meccs Svájc ellen

Kleinheisler László sem érti igazán, mi történhetett a magyar válogatott Svájc elleni mérkőzésének első 45 percében.

...svg content...Fotó: Kleinheisler László (j) és a svájci Breel Embolo a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország - Svájc mérkőzésen a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 15-én. Svájc 3-1-re győzött. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marco Rossi szövetségi kapitány feszülten nyilatkozott a Svájc ellen elvesztett Eb-meccs után, ami komoly csalódással ért véget, főként az első félidőben látottak miatt. Ugyanakkor Rossi jelezte, hiba lenne leírni a csapatot, még akkor is, ha hamarosan a németekkel fognak játszani, akik igen komoly erőt képviselnek.

Szoboszlai Dominik is arra biztatja a társait, előre tekintsenek, tanuljanak az első félidőből, mert a második már teljesen rendben volt. Mivel az eredmény után kellett futniuk, nem tudták a saját játékukat játszani, viszont a teljes képet tekintve nem érdemelt vereséget csapat, hiába kaptak ki 3-1-re. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Kleinheisler László az M4 Sportnak adott interjújában azt mondta, jól érezte magát, amikor beállt, de azt sajnálja, hogy rosszul alakultak a dolgai. Kleinheisler nagy küzdő, és most is mindent megtett, amit csak lehetett, majd hozzátette, próbáltak küzdeni, egységes játékot játszani, ugyanakkor nem jött ki a lépés.

Szerinte sokkal több volt ebben a meccsben, és valamiért fejben nem voltak teljesen koncentráltak. Hozzátette, sok hibával játszottak, de még nincs veszve semmi, két meccs van hátra, amiken mindenképpen nyerni szeretnének. Ahogyan ő fogalmazott, mennek tovább, és mindig is az a játékos volt, aki mindent kiad magából, de a mérkőzés nem úgy alakult, mint szerették volna. Kiemelte, ezt a következő két meccsen ki kell javítaniuk, és ezen fognak dolgozni.

„Örülök, hogy beálltam, próbáltam a csapatért küzdeni, játszani, sajnos ez ma nem sikerült. Nem koncentráltunk eléggé, a folytatásban még két meccs vár ránk, szeretnénk ezeket megnyerni, jó eredményt elérni.” – idézte Kleinheislert az MLSZ Twitter oldala, akire minden bizonnyal Rossi a németek ellen is számítani fog.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.