Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

Kilenc év börtönt kapott a Real Madrid korábbi világsztárja

A Real Madrid és a Manchester City korábbi világsztárja nemi erőszak miatt kilenc év börtönbüntetést kapott Brazíliában.

Fotó: Usplash/Emiliano Bar
Dél-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemrég számoltunk be Dani Alves súlyos ügyéről, aki több mint 4 év börtönt kapott szexuális erőszakért. Jelenleg szabadlábon védekezhet tovább, és kiderült, hogy az 1 millió eurós óvadékot Neymar apja tette le érte. Nem Alves az egyetlen brazil világsztár, akinek egy hasonló ügy miatt börtönbe kellett vonulnia.

Robinhót kilenc év börtönre ítélték, akit egykor az egyik legnagyobb reménységnek tartottak. A Real Madrid és a Manchester City korábbi világsztárja 2013-ban vett részt egy csoportos nemi erőszakban, amikor még az AC Milan játékosa volt. A 40 éves játékos tagadja, hogy bármi rosszat tett volna, és kitart amellett, hogy a milánói bárban történt szexuális kapcsolata a nővel közös megegyezésen alapult. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

A Sky Sports azt írja, a Manchester City korábbi csatárának Brazíliában kell letöltenie ezt a közel 10 éves börtönbüntetést, amit 2017-ben Olaszországban kapott nemi erőszak miatt. Erről döntött szerdán a brazil legfelsőbb bíróság 9-2 arányban., így az ítélet jogerőssé vált. Robinho ügyvédje a szerdai tárgyalás elején közölte a bírósággal, a sztár azt szeretné, ha Brazíliában folytatnák le az eljárást.

Francisco Falco bíró azt mondta, Brazíliában kell letöltenie a büntetését Robinhónak, és hozzátette, nem maradhat büntetlenül, illetve diplomácia súrlódások alakulhatnak ki a két ország között, ha a büntetését nem tölti le az egykori játékos. Ez egyúttal azt jelenti, hogy még éveken át börtönben maradhat Robinho, akinek az ügy miatt a karrierje és az élete is tönkrement.

2002 és 2005 között Santos játékosa volt, majd a Real Madridhoz került, ahol igazi gyémántként tekintettek rá. Végül a Manchester Cityhez szerződött 2008-ban, ahol nem hozta a tőle elvárt formát, így kölcsönben újra a Santos játékosa lett, végül az AC Milánt választotta. Összesen 5 éven át volt az olaszok játékosa, bár az utolsó két évben megint a Santosnál volt, majd volt egy rövid kínai kitérője is, mielőtt visszatért volna Brazíliába, onnan pedig Törökországba szerződött. Ugyan 2020-ban ismét a Santoshoz igazolt, a szponzorok és a szurkolók nyomására nem léphetett pályára.

Jogerősen elítélték a férfit, aki a veronai buszbaleset áldozatainak rokonait zaklatta

A Fővárosi Törvényszék szerdán másodfokon helybenhagyta annak a férfinak a büntetését, akit az elsőfokú bíróság többrendbeli zaklatás vétsége miatt 1 év 6 hónap – 3 év próbaidőre felfüggesztett – fogházbüntetésre ítélt.