Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Eltávolították, majd újra visszakerült a Barca legendái közé Dani Alves

Nem csupán szülővárosában vált nemkívánatossá a szexuális erőszak miatt elítélt labdarúgó.

...svg content...MTI/EPA/ALBERTO ESTEVEZ / POOL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Dani Alvest nemrég négy és fél évnyi börtönbüntetésre ítélték Spanyolországban, miután bűnösnek mondták ki szexuális erőszak vádjában. A brazil labdarúgó az ítélet szerint egy barcelonai éjszakai klubban követte el a bűncselekményt egy 23 éves nő ellen, a bíróság pedig bizonyítottnak látta az esetet.

A tanúk ugyanis részletes információkat adtak Alves tettéről a hatóságoknak, és bár a védőjével közösen fellebbeztek az ítélet ellen, kevés esély van arra, hogy azon enyhítenek. Egyrészt ennél jóval súlyosabb büntetési tételt is kiszabhattak volna, másrészt Alves többször is módosított vallomása meglehetősen ellentmondásosra sikerült. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Az ítéletet követően Alves szobrát többször is megrongálták szülővárosában, a helyiek pedig azt követelik a polgármestertől, hogy távolítsák el azt, mivel a labdarúgó szégyent hozott a településre. A juazeirói városvezetés hamarosan dönt az esetről, ám nem ez az egyetlen eset, hogy Alves nemkívánatossá vált.

Mint azt a Sky News megírta, a Barcelona honlapján feltüntetett „legendás játékosok” közül eltűnt Dani Alves, később azonban valamiért mégis visszakerült, a katalán klub viszont eddig még nem kommentálta a történéseket. Így egyelőre azt sem lehet tudni, hogy mi húzódott a döntés mögött, és mi lehet annak végkifejlete.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.