Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Négy és fél év börtönbüntetésre ítélték Dani Alvest

A spanyol bíróság csütörtökön döntést hozott, a focistát bűnösnek találták szexuális erőszak vádjában.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/EFE pool/Alberto Estevez
Külföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Sky Sports beszámolója szerint a spanyol bírság csütörtökön döntést hozott: Dani Alvest négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélték, miután bűnösnek találták szexuális erőszak vádjában. A lap hozzáteszi, a korábbi brazil válogatott focista tagadta az ellene felhozott vádakat, ügyvédje fellebbezhet az ítélet ellen.

Mint arról tavaly beszámoltunk, augusztusban történt vádemelés Dani Alves ellen, aki állítólag korábban szexuálisan bántalmazott egy nőt egy barcelonai éjszakai klubban. Novemberben pedig arról érkezett hír, hogy a focistának ténylegesen bíróság elé kell állnia, miután kiderült, hogy „elegendő bizonyíték állt rendelkezésre a tárgyalás megindításához”. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Idén februárban azt is megírtuk, hogy megkezdődött a Barcelona volt futballistája ellen nemi erőszak vádjával indított per a katalán fővárosban. Az áldozat és barátnője, valamint unokatestvére vallomása sok részlettel szolgált az estéről, de Alves szerint „párhuzamos perek” folynak ellene és megtagadták tőle az ártatlanság vélelmének jogát.

A brazil játékos tavaly január 20. óta van előzetes letartóztatásban, miután három, egymásnak ellentmondó vallomást tett, melyek mindegyikének ellentmondtak a rendőrök által gyűjtött bizonyítékok. Ezt követően a további tanúk meghallgatásával folytatódott a tárgyalás, illetve felmerült: ha a férfit bűnösnek találják, akár 12 éves börtönbüntetést is kaphat.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.