Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Szexuális erőszak vádjával állítják bíróság elé Dani Alvest

Egy spanyol bíróság kedden tájékoztatott arról, hogy a játékosra tárgyalás vár.

Fotó: MTI/EPA/EFE/Enric Fontcuberta
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy az várható volt, Dani Alvesnek ténylegesen bíróság elé kell állnia, amiért tavaly állítólag szexuálisan bántalmazott egy nőt egy éjszakai klubban.

Egy barcelonai székhelyű bíróság keddi közlése szerint „elegendő bizonyíték állt rendelkezésre a tárgyalás megindításához”, figyelembe véve a bíróságon tett vallomásokat és a nyomozati szakaszban bemutatott bizonyítékokat. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Az ESPN jelentése szerint azonban egyelőre nem tűzték ki a bírósági meghallgatás időpontját. Ahogy arról korábban is beszámoltunk, Alves január óta előzetes letartóztatásban van, miután állítólag december 30-án egy barcelonai szórakozóhelyen szexuálisan bántalmazott egy nőt.

Augusztusban történt meg a vádemelés ellene, nem sokkal később pedig a barcelonai legfelsőbb bíróság egy végzésében megerősítette Alves vádemelését, megállapítva, hogy az áldozat és a tanúk vallomásai, valamint a szakértői megerősítés együttesen elegendő bizonyítékot szolgáltatnak ahhoz, hogy bíróság elé állítsák szexuális erőszak miatt.

Alves januári előzetes letartóztatása óta óvadék nélkül őrizetben van egy barcelonai börtönben, s bár kérelmet adott be a bírósághoz a szabadlábra helyezésére irányulóan, ezt elutasították arra hivatkozva, hogy esetében fennáll a szökés veszélye.