Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Kézilabda Eb: hivatalos reakció a kritikákra

Fotó: A tatabányai kézilabdacsarnok, a Grundfos Tatabánya KC új otthona az átadóünnepség napján, 2022. január 12-én. A bruttó 24 milliárd forintért épült, hatezer férőhelyet meghaladó befogadóképességű aréna a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság tartalék helyszíne. MTI/Kovács Attila
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Hivatalos reakció jelent meg a franciák és a szerbek által megfogalmazott kritikákat követően.

A csütörtökön kezdődő, részben magyarországi rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság magyar szervezői értetlenül állnak a francia és a szerb válogatott kritikai kifogásai előtt.

Soron kívül Ötöslottó: megvannak a legújabb nyerőszámok

 A két együttes a szállodai körülményeket bírálja, szerintük nem megfelelően tartják be a koronavírus-járvány elleni szabályokat.

“Az Eb-t az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) előírásainak maradéktalan betartásával, velük közösen szervezzük. Minden résztvevő ország delegációja már ősszel is bejárta a négycsillagos szállodákat, azóta semmilyen kifogást nem emeltek. Mindemellett a hatályos jogszabályokat és az EHF által előírt Covid-protokollt mindenki megismerte, azokat betartja a rendező országokban” – áll az Eb magyar szervezőinek szerdai közleményben.

Lehet, hogy már csak két nagy világversenyen láthatjuk Hosszú Katinkát

“A szervezők a csapatok számára részletes tájékoztatást nyújtottak, továbbá minden felmerülő kérdésre alapos választ adtak, melyet mindenki elfogadott, ezért értetlenül állunk a franciák és a szerbek nyilatkozata előtt. Ha a továbbiakban felmerülnek még jogos igények, azokat képesek és készek vagyunk rendezni, ehhez a megfelelő kapcsolatok rendelkezésre állnak” – olvasható a szervezők levelében.

Forrás: MTI