Dollár
386,93 Ft
Euró
394,77 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
23,954 $

Mióta itt jártál:

Keylor Navasnak a Serie A-ból lehet kérője

Fotó: Keylor Navas, a Paris Saint-Germain kapusa nem tudja védeni Kingsley Comannak (takarásban), a Bayern München játékosának fejesét a labdarúgó Bajnokok Ligájának lisszaboni döntõjében 2020. augusztus 23-án. A Bayern ezzel a góllal 1-0-ra gyõzött. MTI/EPA pool/Miguel A. Lopes
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. augusztus 4. - 17:37

A veterán kapus elégedetlen a párizsi helyzetével.

Keylor Navas szeretné elhagyni a Paris Saint-Germaint ebben az átigazolási időszakban, mivel tisztában van azzal, hogy a párizsiaknál még talán második számú kapus sem lehet, tekintve, hogy Donnarumma nagyon odateszi magát. 

Soron kívül Orosz védelmi miniszter: az szíriai terroristák hamis videókat forgatnak civilekre mért orosz csapásokról

A veterán kapus szeretne a rivaldafénybe kerülni, és úgy tűnik, hogy megkereste őt egy olasz Serie A-s klub, mivel a La Ligában és a Ligue 1-ben eltöltött időszak után ezt tartja a karrierje nagyszerű céljának.

A Gazzetta dello Sport szerint a Costa Rica-i kapus szívesen csatlakozna a Napolihoz, és olasz sajtóinformációk szerint már a kapcsolatfelvétel is megtörtént a klub és a játékos között – írja a Fichajes.net. 

A nápolyiak eredetileg Kepát akarták megszerezni a Chelsea-től, azonban Keylor Navas egy olyan opció lehet számukra, amelyről nem szívesen mondanának le, tekintve, hogy a PSG játékosa olcsóbban is érkezne.