Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Már javában készülnek a vezérszurkolók a nyári Európa-bajnokságra

Messze még az EB, de nem lehet elég korán elkezdeni a vonulás szervezését.

Budapest, 2023. november 19. Szoboszlai Dominik, a gyõztes magyar válogatott tagja (k) a szurkolók között a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkõzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-re nyert, így csoportelsõként jutott ki a jövõ évi németországi Eb-re. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

„Lesz vonulás ez egyértelmű, de túl sok mindent erről még nem árulhatok el. Szervezés alatt van mind a stuttgarti helyszín, két mérkőzés vonatkozásában, illetve a kölni helyszín is” – fogalmazott Tüske Attila vezérszurkoló.

„Úgy kell elképzelni, hogy egy-másfél kilométeres útvonalakat tervezünk, ahol kellően széles hely áll rendelkezésre és reméljük, hogy több tízezren fogjuk tudni megtölteni ezeket az utcákat” – árulta el az M1 aktuálisnak, hozzátéve, hogy egy egész stadionos koreográfiát is terveznek. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Aláhúzta, hogy a Carpathian Brigade kiemelten figyel arra, hogy a szervezett szurkolások során ne kapjanak helyet a kirekesztő rigmusok, ám amennyiben ez mégis előfordulna, akkor az úgynevezett „előénekesek” más dalokkal igyekeznek elfedni ezeket. A Carpathian Brigade 50 taggal rendelkezik, ám baráti köreikkel kiegészülve több száz drukker is részt szokott venni a hasonló eseményeken.

Marco Rossi együttese a nyári, németországi Európa-bajnokságon június 15-én lép először pályára, ahol Svájc lesz az ellenfél. Négy nappal később Németország következik, majd június 23-án Skócia ellen zárja a csoportmeccseket a nemzeti csapat. A kölni és stuttgarti mérkőzésekre mintegy másfél millió jegyigénylés érkezett Magyarországról.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.