Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
53,579 $

Kembe Sorel nem kímélte G.w.M-et, így szólt be a rappernek

A színész egyik legutóbbi videójában három ismert előadót vett górcső alá.

Fotó: Instagram/G.w.M.
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Kembe Sorel sosem rejti véka alá a véleményét, így ezúttal sem tett másként: egyik legutóbbi TikTok-videójában például Kulcsár Edina férjéről, G.w.M-ről beszélt, aki nagykoncertre készül Budapesten az Akváriumban.

A jegyértékesítést pedig pont ugyanazon a napon indítja, mint Azahriah a Puskás Arénába szóló jövő évi jegyeit. Ám a rapper korábban közölte, hogy csak korlátozott számban lesznek elérhetők a jegyek, ami egészen pontosan 1250 főt jelent. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

A színész videójában a Halott Pénzt, Azahriah-t és G.w.M-et is górcsó alá vette, majd elmondta, az egyetlen közös bennük, hogy mindannyian szintet akarnak lépni. Ám amíg előbbi két előadó ezt 68 976 fizető vendéggel szeretné elérni, addig utóbbi jóval kevesebbel.

Szerinte nagy rá az esély, hogy a Halott Pénz és Azahriah is eléri a kitűzött célt, utalva a népes rajongótáborukra, ám G.w.M kapcsán már nincs ezen a véleményen – írta a Blikk.

„G.w.M pedig a budapesti Akvárium klubban tervez koncertet 2024-ben 1250 fizető vendégben reménykedve. Nagy eséllyel meglesz neki is”

– jegyezte meg cinikusan Kembe Sorel.
@iamkembesorel Amikor az ember más ligában játszik. IG: iamkembesorel #fyp #kembesorel #azahriah #halottpénz #gwmmusic ♬ Epic Music(863502) – Draganov89