Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
465,69 Ft
Bitcoin
57,603 $

G.w.M. azt érezte, meg fog fulladni

G.w.M. őszintén beszélt a kórházi tartózkodásáról, bár nem szerette volna, hogy mindez kikerül a sajtóba.

...svg content...Fotó: Instagram/G.w.M.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mint ismeretes, Kulcsár Edina férje nemrég kórházba került. Komoly gondokkal küszködött, és ilyen tapasztalásban még nem volt része, de összességében túl van rajta, ugyanakkor vannak még benne kérdőjelek.

A rapper a Mokkának adott interjújában beszélt arról, hogy próbálta titokban tartani és megoldania a problémáját. Egy hajnali órán arra ébredt, hogy nagyon rosszul érzi magát, rázta a hideg, majd melege lett. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

Másnapra pedig olyan szinten bedagadt a torka, hogy azt érezte, meg fog fulladni. Valószínűleg felső légúti fertőzést kapott, azóta viszont sokkal jobban van, gyógyszereket szed. „Egyre jobban vagyok, kiengedtek a kórházból.”

Azt viszont nem tudja, hogyan szivároghatott ki a kórházi tartózkodási, mert egyáltalán nem akarta, hogy mindez kiderüljön, ami érthető. Amiben biztos, hogy nem allergiás rohamot kapott, és hasonlóban sem volt rész ezelőtt.

„Kényszerpihenőre tettek. A turnémat le is kellett, hogy mondjam.” Reméli, a következő héten helyre tudja rázni magát, és folytathatja a munkát, mert nagyon élvezi a szórakoztatást, az élő koncerteket.

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.

Miért négyévente rendezik meg az olimpiát?

Az ókori görög hagyományoktól a modern kori megújulásig ívelő út magyarázza az olimpiai játékok négyévenkénti rendezésének gyakorlatát.