Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

Keleti Andrea és férje Dubajban ünnepelték a 25. házassági évfordulójukat

A fürdőzés és a pihenés mellett arra is időt szakítottak, hogy megnézzék a legfőbb nevezetességeket és nagyokat sétáljanak.

...svg content...Fotó: Instagram/Keleti Andrea
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Keleti Andra és férje, Kovács Zoltán néhány napja ünnepelték a 25. házassági évfordulójukat, ami valóban nagy esemény, nem csoda hát, hogy egy különleges helyet választottak ehhez. Párjával ugyanis Dubajba repültek, az Instagramra feltöltött képek alapján pedig úgy tűnik, végig remekül érezték magukat.

„Ma este ünneplünk! #25 #házasság #gombócbólissok” – írta a táncosnő az egyik bejegyzése mellé, amelyen az óriáskerék mellett látható. De a fürdőzés és a pihenés mellett arra is időt szakítottak, hogy megnézzék a legfőbb nevezetességeket és nagyokat sétáljanak, vagyis aktív pihenésben volt részük. Soron kívül Vitézy Dávid: nem lesz örökké miniszter Lázár János

Míg egy másik fotón egy csodás fehér ruhában látható, amint a korlátnak támaszkodva fürkészi a tengert, háttérben Dubaj gyönyörű épületeivel. „Elképesztően klassz napokat töltöttünk a toronyházak városában. #nekemazutazás #mamárcsakemlék #újraitthon #memory #mylife #mystyle” – fogalmazott a posztjában.

Keleti Andrea korábban arról is beszélt, hogy csak a külső szemlélő számára tűnik úgy, hogy a táncosok egytől egyig szerelmesek egymásba, s könnyedén átadják magukat az önfeledt szenvedélynek. Ugyanis a tánc elsősorban a munkáról szól, ezáltal azt gondolja, nem olyan egyszerű beleszeretni a táncpartnerünkbe.

Valamint arról is szót ejtett, számukra az idő bizonyította, hogy nemcsak a parketten, hanem a közös munkában, a tánctanításban is összepasszolnak a férjével. A köztük lévő harmóniát pedig a konfliktusok humoros kezelésének köszönhetik, illetve arról sem feledkeznek el, hogy egy kapcsolaton mindig dolgozni kell, mert az élet változik körülöttünk.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt

Vitézy Dávid: nem lesz örökké miniszter Lázár János

Az LMP jelöltje szerint biztosan nem ő nyerné meg a „ki van a legjobban Lázár Jánossal” versenyt, de azt gondolja, hogy a politikus Budapest-ellenes politikája visszaüthet.