Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,40 Ft
Euró
396,03 Ft
Font
468,66 Ft
Bitcoin
65,152 $

Videóra vették, ahogyan Karácsony megtrollkodta Vitézy választási plakátját

Karácsony Gergely láthatóan stílust váltott, és keményen támadja Vitézy Dávidot, most épp egy választási plakátot ragasztott át Budapesten.

...svg content...Fotó: Facebook/Karácsony Gergely
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Sokáig úgy tűnt, Karácsony Gergely hátradőlve nyerheti meg a budapesti választásokat, de most már a legjobb esetben is csak szoros párharcot várhat. Márpedig a két választási vitát egyértelműen Vitézy Dávid nyerhette, majd jött Szentkirályi Alexandra váratlan bejelentése a visszalépésével.

Ezzel azok, akik Szentkirályira szavaztak volna vasárnap, beállhatnak Vitézy Dávid mögé, aki a Tisza Párt szavazóira is számít. Ott már nehezebb dolga lesz, mivel Magyar Péter kijelentette, Vitézy a Fidesz embere, és biztosan nem szavaz rá, ahogyan Karácsonyra sem. Magyart pedig erősen követik a hívei, ugyanakkor a Fidesz szavazói sokat hozhatna Vitézy konyhájára vasárnap. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Karácsony stíltust váltott, és minden eddiginél keményebben támadja a riválisát. Szerinte egy szavát sem lehet elhinni, és politikai szélhámosnak nevezte. Nem állt meg ennél, és úgy véli, az, amit Vitézy tett, szimplán becsapta a szavazóit.

Hamarosan leadhatják az emberek a voksaikat, és nem kizárt, hogy rekord születik, hatalmas részvételre lehet számítani. Budapest jövője forog kockán az egyik oldalról, a másikról pedig az Európa Parlament a tét, aminek érdekében a Fidesz szombaton 1 millió embert keres fel. Karácsony pedig Vitézy egyik plakátját kereste fel, és egy fideszes matricát ragasztott rá, amiről videó készült. A trollkodós videót ezen a linken keresztül lehet megnézni.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.