Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,392 $

Megindult a Fidesz, 1 millió embert keresnek fel személyesen

Még 24 órára sincs szüksége ahhoz a Fidesznek, hogy 1 millió embert keressenek fel a vasárnapi választások miatt.

...svg content...Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetén a margitszigeti nagyréten 2024. június 1-jén. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök is ott lesz azon aktivisták között, akik szombaton összesen 1 millió embert keresnek fel. Meggyőzik az embereket a szavazás fontosságáról, és arról, hogy szerintük mi a helyes döntés, mert rendkívül fontos a kérdés, a béke a tét, és ezt Menczer Tamás is hangsúlyozta a közösségi oldaláén.

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója korán kelt szombaton, és természetesen ő is be fog segíteni sok más politikussal közösen. „Ma egymillió békepárti emberrel találkozunk azért, hogy holnap győzzünk!” – üzent Menczer Tamás, aki a Békemenet ideje alatt Magyar Péterről is véleményt formált.

„Fantasztikus nap lesz a mai! Egymillió ember, egymillió találkozás” Összesen 50 ezer aktivistája van a Fidesznek, és ahogyan ő fogalmazott, a párt minden politikusa kopogtatni és telefonálni fog a mai nap folyamán.

„Ma az ország minden pontján békepárti emberek találkoznak, beszélgetnek, a Békemenet után ma újra megmutatjuk az erőnket. Holnap pedig mindannyian elmegyünk szavazni, és megvédjük Magyarország békéjét!”

Szerinte, ha mindannyian elmennek szavazni vasárnap, akkor győzni fognak, amivel a Tisza Pártnak is komoly üzenetet fogalmazhatnak meg, melynek vezetője azt mondja, egyedül is képesek lesznek legyőzni a Fideszt 2026-ban. „Ha mindannyian elmegyünk vasárnap, akkor győzni fogunk! Egy kávé, és indulunk. Csak a béke, csak a Fidesz!”

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.