Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,63 Ft
Euró
395,68 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
66,659 $

Menczer Tamás: „Kit érdekel most Magyar Péter”

Menczer Tamás szerint jelenleg őt biztosan nem érdekli Magyar Péter, mert csak a Békemenetre koncentrált.

...svg content...Fotó: A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevői a margitszigeti nagyréten 2024. június 1-jén. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor óriási tömeg előtt tartott beszédet szombaton a Margitszigeten a Békemenet végén. Ezrével érkeztek az emberek, hogy hallhassák a miniszterelnök beszédjét, ami hosszú és tartalmas volt. Rengeteg mindenről esett szó azokban a percekben, miközben több dolgot is egyértelművé tett az emberek számára.

Magyar Péter közben újabb hangfelvételekről tett említést, de egyelőre nem árulta el, hogy azokat nyilvánosságra hozza vagy sem. A Tisza Párt vezetője egyre több súlyos állítást tesz a kormányról, és biztos abban, hogy egyedül is képesek legyőzni a Fideszt, nem kell ehhez koalícióra lépniük. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Nemrég Magyar arról is beszélt a Partizánban, hogy a magyar kormány a Vodafone-t nem gazdasági okokból, hanem az emberek adataiért vásárolta meg, megemlítvén Rogán Antalt is. Újabb súlyos állításokat tett ezzel a Tisza Párt vezetője, de bizonyítékokat ezúttal sem szolgáltatott, majd az RTL megkérdezte erről a Békemeneten Menczer Tamást, a A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatóját.

„Nézze, itt vagyunk a Békemeneten, ahol a békepártiak megmutatják az erejüket. Meglepett a kérdésével, azt tudom mondani, hogy kit érdekel most Magyar Péter?” – tette fel a költői kérdést a Fidesz politikusa. „Engem biztos nem.” – tette hozzá, majd rámutatott a tömegre, amiről több látványos felvétel is készült a nap folyamán.

Menczer szerint a magyar emberek világosan megmutatják, hogy létfontosságú választás előtt állunk, világosan értik, hogy a háborúpártiak a gyengéket bedarálják, és világosan üzenik a nemzetközi háborúpártiaknak, hogy ezt nem hagyják, „és Magyar Péternek, és a többi háborúpárti baloldalnak is azt, hogy elmegyünk mindannyian szavazni június 9-én és legyőzzük őket.” Ennek kapcsán ismét feltette a kérdés, hogy kit érdekel, mit mondott Magyar Péter.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.