Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Szombaton 1 millió embert keres fel a Fidesz személyesen, Orbán Viktor is csatlakozik

A Fidesz olyasvalamit tesz, amire más pártok még összesen sem lennének képesek, 24 óra alatt 1 millió embert keresnek fel személyesen.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (b) országjáró kampánykörútjának salgótarjáni állomásán 2024. május 30-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével folytatja a kampányát a Fidesz, hogy minél több embert győzzenek meg a hétvégi választások előtt. A tét óriási, mely egyúttal előszele lehet a 2026-os országgyűlési választásoknak, ami valószínűleg szorosabb lesz, mint legutóbb.

Igaz, az csak szorosabb lehet Márki-Zay Péter óriási bukása után, aki azt gondolta, képes leváltani a Fidesz rendszerét, de helyette történelmi vereséget szenvedett. Dobrev Klára tart attól, hogy Magyar Péter ugyanerre a sorsra juthat, amiből az ellenzék megint rosszul jönne ki, és jó ideig megint csak az ígéretek maradnának. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

A Fidesz olyannyira komolyan veszi a kampányt, hogy szombaton, a választás előtti 24 órában az 50 ezer aktivistájával egyetlen nap alatt 1 millió embert fog felkeresni személyesen választásra ösztönözni. „Ezért jön a valaha volt legnagyobb kampányhajrá, az Egymillió Találkozás Napja. Most szombaton, a vasárnapi választás előtti 24 órában, a Fidesz ötvenezer aktivistája egyetlen nap alatt egymillió embert fog személyesen a választásra buzdítani.” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök.

„Ebben a mozgósításban magam is részt fogok venni, mert a tét hatalmas. Háború vagy béke – erről döntünk. Szombaton jön tehát az Egymillió Találkozás Napja. Vasárnap pedig a választáson: Csak a béke, csak a Fidesz!”

Liner/MTI

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.