Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

A Juventus mutathat menekülőutat a Liverpool egykori klasszisának

Jordan Henderson Szaúd-Arábiába igazolt, a jelek szerint azonban már fél év után távozna.

...svg content...Doha, 2022. november 28. Az angol Jordan Henderson egy dohai sajtóértekezleten 2022. november 28-án. Anglia másnap Wales ellen játszik a katari labdarúgó-világbajnokság B csoportjának harmadik fordulójában. MTI/EPA/Georgi Licovszki
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Nem csupán a Premier League-ből érdeklődnek az ex-liverpooli Jordan Henderson iránt, aki alig néhány hónap után már a távozást fontolgatja. A helyzet azonban ennél jóval bonyolultabb, hiszen legalább két szezont kellene a szaúdi Al-Ettifaqnál töltenie, máskülönben hétmillió font fájdalomdíjat kell fizetnie csapatának.

Úgy tűnik azonban, hogy van egy kiskapu, ami mégis kiutat jelenthet Hendersonnak a szorult helyzetéből, ez pedig a kölcsönadás. És nagyon úgy tűnik, hogy a Juventus hajlandó lenne szerződést ajánlani neki idén nyárig, ám ez nem biztos, hogy elegendő lesz – számolt be róla a 90min. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint, amelyet később az olasz Sky is megerősített, a Juventus már fel is vette a kapcsolatot Hendersonnal, sajtóinformációk szerint pedig Massimiliano Allegri vezetőedző is rábólintott a lépésre. Henderson így akár már a jövő héten megerősítheti távozási szándékát.

Ehhez klubja illetékeseivel, köztük Steven Gerrard edzővel is egyeztetnie kell, és már csak két dolog jelenthet problémát, az egyik Henderson fizetése – ami Olaszországban nyilvánvalóan jóval alacsonyabb lenne, a másik pedig a kölcsönadási szerződés hossza, hiszen a játékos által kitűzött 18 hónapba nem biztos, hogy belemenne a Juventus, valamint az Al-Ettifaq sem.

Mindenesetre még így is az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy Hendersont kölcsönadják, ehhez azonban a Juventusnak bele kell mennie abba is, hogy teljes egészében ki kell fizetniük a játékos bérét, ami még akkor is komoly kiadás lenne a torinóiak számára, ha Henderson belemenne a fizetéscsökkentésbe.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A MÁV-Volán-csoport megerősítette, a nagy hőségre való tekintettel folytatják a vízosztást a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon.