Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Jürgen Klopp elárulta, mik a tervei a Liverpooltól való távozása után

Már csak pár mérkőzés van hátra megbízatásából, most pedig elárulta, mik a tervei a Liverpool után.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Andy Rain
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Jürgen Klopp januárban sokkolta az egész futballvilágot, amikor bejelentette, hogy a szezon végén távozik. Most a Sky Newsnak nyilatkozva beszélt arról, hogy egyáltalán nem kételkedik a döntésében, és úgy érzi, „100 százalékig helyes”, a lépés részéről.

Amikor arról kérdezték, pontosan milyen tervei vannak a jövőre nézve, például nyaralások, vagy épp kertészkedés, Klopp elárulta, felesége, Ulla már pontosan tudja, mit fog csinálni: Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

„Van néhány dolog, amit Ulla mondott nekem: meg kell tanulnom főzni és tánctanfolyamra kell járnom. Mondtam neki, hogy nem akarja, hogy szünetet tartsak, mert ha ezt teszem, akkor négy hét után újra dolgozni kezdek! Valószínűleg meg kellene tanulnom főzni, hogy legalább reggelit tudjak készíteni, vagy ilyesmi.”

Ugyanakkor az edző megjegyezte:

„Ez lesz az első alkalom az életemben, amikor nem igazán van elképzelésem arról, hogy mit fogok csinálni, és pontosan ez az, amit szeretnék.”

Ezt követően arról kérdezték, hogy egyáltalán tud-e főzni, és ha igen, akkor mi az a fogás, amit magabiztosan el tud készíteni:

„Nem. Forró vizet, teát, az számít? A koronavírus-járvány alatt készítettem rántottát, de utána megint elfelejtettem, hogy kell. A Fekete-erdőben nőttem fel két nővérrel, csak azért tudtam, hol van a konyha, mert onnan jöttek az illatok! A magánéletben elég haszontalan vagyok.”

Az interjút végül azzal a hipotetikus kérdéssel fejezte be az interjúztató, ami a Liverpoolban való hamarosan elérkező búcsújáról szól. A kérdés pedig úgy szólt, hogy ha választhatna egy (élő vagy halott) művészt vagy zenekart, aki fellépne a búcsúztató eseményén, ki lenne az, és mit énekelne? Klopp erre úgy felelt:

„Ez Liverpool, szóval 100 százalékban a Beatles lenne az, és simán kiválaszthatnák a dalt, mert mindet imádom. Igazából az élő zenekar a Die Toten Hosen. Ez egy punk rock banda, és az énekes Campino jó barátom és a legnagyobb LFC szurkoló a világon – ez lenne élete legnagyobb napja. Németül énekelnek, szóval senki nem értené, de ez így van rendjén.”

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.