Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Klopp hasonlót akar produkálni az Atalanta ellen, mint a 2019-es Bajnokok Ligájában

Az edző ennek nyomatékosítására felidézte híres 2019-es beszédét is.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Jürgen Klopp, a Liverpool edzője megosztotta, azt szeretné, ha a Liverpool a csütörtöki, Atalanta elleni mérkőzésen is hasonló „hőstettet” hajt majd végre, mint a 2019-es Bajnokok Ligájában. Ennek kapcsán fel is idézte a Barcelona elleni visszavágó előtt elmondott híres beszédét.

Mint ismert, Klopp csapata az Európa Liga negyeddöntőjének első mérkőzésén kiütéses, 3-0-s hazai vereséget szenvedett. A Liverpool 5 évvel ezelőtt a Bajnokok Ligája elődöntőjében is 3-0-ra alulmaradt a Barcelonával szemben, majd a visszavágón az Anfielden aratott híres, 4-0-s győzelmet követően megnyerte Európa legjobb bajnokságát. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Egy szerdai sajtótájékoztatón az edző újságíróknak elárulta:

„Holnap gondolkodni fogok a beszéden. Emlékszem, azt mondtam, hogy ha elbukunk, akkor a legszebb módon bukjunk el, és ezt fogom mondani újra. Sok szurkoló azt hitte, hogy ez volt a vége, de most már kevesebben gondolják, hogy eldőlt. Itt vagyunk, meglátjuk.”

Az ESPN szerint az edző ugyanakkor gyorsan megjegyezte, a Barcelona elleni visszavágó a hangoskodó hazai közönség zajos támogatásával zajlott, míg a csütörtöki hangulat egészen más lesz:

„Az eredmény mindenképpen hasonló. A teljesítmény nem igazán. [Múlt héten] voltak igazán jó pillanataink, de teljesen megérdemelten nyertek. Kezdjünk egy sokkal jobb teljesítménnyel, próbáljuk meg megnyerni a meccset, és majd meglátjuk, mennyi időnk marad a végére.”

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.