Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,44 Ft
Euró
392,16 Ft
Font
457,89 Ft
Bitcoin
60,988 $

Elképesztő rekordot döntött meg Jude Bellingham a Girona elleni mérkőzésen

A rekord mellett David Beckham Real Madridban nyújtott teljesítményéhez is sikerült felzárkóznia.

Fotó: EPA/Kiko Huesca
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Real Madrid középpályása, Jude Bellingham két gólt szerzett a Girona elleni szombati 4-0-s győzelem alkalmával, amivel minden sorozatot figyelembe véve elérte a 20 gólos határt első szezonjában a klubnál. A 20 éves angol válogatott játékos ezzel beállította David Beckham rekordját, aki szintén 20 gólt szerzett a Santiago Bernabeuban eltöltött négy éve alatt.

Bellingham, aki tavaly nyáron csatlakozott a Real Madridhoz a Borussia Dortmundtól, a 35., illetve az 54. percben talált be a Girona hálójába, így mostanra minden sorozatot figyelembe véve 29 mérkőzés után már 20 gól szerepel a neve mellett, míg Beckham esetében a Transfermarkt statisztikái szerint ehhez 159 mérkőzésre volt szükség. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Ennél azonban érdekesebb történés, hogy a Madrid Zone információ szerint Jude Bellingham lett az egyetlen Real Madrid középpályás a 21. században, aki egy szezonon belül elérte a 15 gólos határt a spanyol bajnokságban, ugyanis a posztján szereplő korábbi játékosok közül erre senki sem volt képes az elmúlt évtizedekben.