Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Johnny Depp egy másfél milliárd forintot érő kastély megvásárlását fontolgatja

Az ingatlan az olaszországi Montalto Dorában található, amelynek csupán 3 ezer lakosa van.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Sebastien Nogier
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

A hírek szerint Johnny Depp fontolgatja, hogy megvásároljon egy gyönyörű kastélyt az olaszországi Montalto Dorában, egy olyan településen, ahol mindössze 3 ezer ember él. Bár egyelőre semmi sincs lefixálva, vagyis az is megeshet, hogy a színész később meggondolja magát, s visszamondja az egészet.

Ugyanakkor úgy tűnik, igazán elnyerte Depp tetszését a kastély: a TMZ forrásai szerint a színész kiemelte, hogy minden, az ingatlanra vonatkozó irányelvet és előírást maradéktalanul betartana, ha végül létrejön a 4 millió dollárosra becsült (több mint 1 milliárd 486 millió forint) üzlet. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ettől függetlenül a helyiek nem igazán szeretnék, ha a színész megvásárolná a kastélyt, s úgy tudni, a polgármester sincs elragadtatva az ötlettől. Minden bizonnyal attól tartanak, hogy a színész jelenléte rengeteg turistát és paparazzit vonzana a településre, amely által odalenne a nyugalom.

Ám a lap forrásai szerint a színész már előre igyekezett megnyugtatni mindenkit, ugyanis kiemelte: bebizonyítaná nekik, hogy nem bánják meg, ha „szomszédjukká fogadják”. Emellett úgy tudni, Riccardo Scamarcio vezette körbe Deppet a kastélyban.

Az ingatlan kapcsán érdemes megjegyezni, hogy egy domb tetején található, s az évek során számos felújításon átesett, vagyis viszonylag jó állapotban van. Emellett 11 hálószobával és 13 fürdőszobával van felszerelve, tartozik hozzá továbbá egy 15. századi kápolna, egy kisebb kastély és egy parasztház is.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.