Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Betörtek Johnny Depp színésztársának budapesti otthonába – elfogták a tettest

Mint ismert, Johnny Depp Budapesten forgat, ám Antonia Desplat budapesti lakásába betörtek és egy kisebb vagyonnyi értéket emeltek el.

További Hírek

Miután a francia dráma hatalmas sikerrel debütált a Cannes-i Filmfesztiválon, az Egyesült Államokban is bemutatásra kerül.

Amber Heard színésznő elhagyta az Egyesült Államokat és Madridba költözött, miután elvesztette a bírósági pert volt férjével, Johnny Deppel szemben.

Jeff Beck hatalmas név volt a szakmában, és az is marad, de már soha nem láthatjuk őt fellépni, csak a korábbi felvételeken.

Amber Heard súlyos anyagi gondokkal küzd, ugyanis külföldi értesülések szerint sokkal több pénzzel tartozik korábbi jogi képviselőinek, mint volt férjének, Johnny Deppnek.

Napokkal azután, hogy megnyerte volt felesége, Amber Heard ellen indított rágalmazási perét, Johnny Depp Birmingham egyik legelőkelőbb éttermében szórta a pénzt barátaival.

Röviden és tömören reagált a híres rapper, aki szintén a színész mögé állhatott a zaklatási ügyben, mely az évszázad egyik legnagyobb sztárperét hozta.

Több héten át zajlottak a meghallgatások, melyek végén a bíróság ítéletet hirdetett, és végül a legendás színésznek adott igazat.

A fiatal énekesnő nagyon is át tudja érezni Johnny Depp helyzetét, akinek bíróságon kell bizonyítania, hogy valójában nem ő volt a bántalmazó fél a házasságában.-

A stúdió egyelőre nem nyilatkozott az ügyben, az viszont tény, hogy számos rajongó tett már javaslatokat arra, mely színésznők kaphatnák meg Mera szerepét.

A producer szerint két forgatókönyvet is készítenek, ebből az egyikben Margot Robbie is szerepel, a másikban viszont nem.