Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
66,762 $

Jennnifer Lopez edzőruhában fotózta magát a fürdőszobában

JLO időről időre egy egyszerűbb fotóval is képes magasra tenni a lécet, most is így tett egy fürdőszobás felvétellel.

Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jennifer Lopez azon hírességek, sztárok, világsztárok egyike, akikről bármikor szívesen írunk, még korán reggel is ébredés után. Nem vagyunk a rajongói, de elismerjük a munkásságát, és azt, amit letett az asztalra az élet bármely területén. Nem tud nem sikeres lenni, és a történetével rengeteg nőt motivál.

Nincs nagyobb motiváció egy erős nőnél, aki intelligens, tudatos, kitartó, miközben maximálisan tisztában van az értékeivel. „Élő fegyverként” is felfogható, aki nem egy lépéssel jár a férfiak előtt, és ez így van rendjén. Jennifer Lopez is ebbe a kategóriába sorolható, ráadásul világsztár, minden idők egyik legnagyobb dívája. Soron kívül Megélénkülhet a szélmozgás szombaton, napközben 27 fok is lehet

Nem az ő hangja a legkülönlegesebb, és ezt senki sem vitatja. Ugyanakkor, amit a színpadon művel, az frenetikus, extra, minden pénzt megér egy koncerten. Még az 50-es éveiben is ugyanazt képes hozni, és olyan erőbedobással csinálja mindezt, hogy néha a nála sokkal fiatalabbak is küszködnek tartani vele a tempót.

JLO is tudja, hogy mire képes, és megint olyan formába hozta magát, amire irigylésre méltó. Sokak számára ő tartja azt a női alakot, mely láttán egy férfi szinte azonnal megbolondul, és azt sem tudja, merre van arccal előre. Nem ritka, amikor más hírességek is zavarba esnek JLO láttán, erre már nem egy példát láthattunk.

Lopez szereti a kényelmes szetteket, és nyilván odahaza nem estélyiben rohangál. Most épp a telefonja színéhez öltözött, és ez a zöld szett is remekül áll neki, van benne valami megmagyarázhatatlan sejtelmesség. Közben nem mesterkélt, hanem egyszerűen csak önmagát adja, ez az igazi JLO-hatás.