Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Járai Máté elárulta, hogyan közölte vele az RTL a szakítást

Járai Máté őszintén beszélt arról, hogyan zajlott a szakítása a Reggeli című műsorral, ahol még szívesen dolgozott volna.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az RTL szerdán jelentette be, hogy Járai Máté kiszáll a Reggeli stábjából, már nem lesz műsorvezető a reggeli műsorban. Nem sokkal ezután Máté az Instagram oldalán keresztül mondott pár szót, és egyértelműen fájt neki a döntés.

Máté a Fókusznak adott interjújában arról beszélt, soha nem szakított még az élete során, a feleségével például 24 éve van együtt. „Tehát ez egy nagyon jó nap is, meg furcsa is.” Ugyanakkor tudta, hogy a Reggeli nem egy nyugdíjas állás, nem onnan fog nyugdíjba menni. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

„Azt is tudom, hogy rotálódnak a benne lévő emberek.” – fogalmazott Máté, aki úgy érzi, ebben a kapcsolatban számára volt még. Pár hónappal korábban Lakatos Márk is távozott a Reggeliből, amiről ugyancsak sokat cikkeztek a sajtóban.

Máté nemigazán tud vádaskodni, és ilyenkor általában az esik a legjobban az embernek, ha tud igazán valakire haragudni. Az elküldését is korrektnek nevezte, mert leültek vele személyesen beszélgetni, szóval nem telefonon tudta meg a rossz hírt.

A színész sokat tanult az RTL-nél a különböző műsorokban, és annak kifejezetten örül, hogy sikerült rendeznie a kapcsolatát Rácz Jenővel. A Konyhafőnök VIP-ban tették ezt meg, és egy csapatként küzdöttek, ami sok emléket adott számukra.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Helyszíni videó a hajnalban történt súlyos budapesti balesetről

Szombat hajnalban két autó ütközött össze egymással Budapest XVIII. kerületében, mindkét jármű totálkárosra tört.

A Manchester City egyik legjobb játékosa távozni akar

Váratlanul benyújtotta távozás szándékát a Manchester City egyik legjobb játékosa, ami komoly fejtörést okozhat Pep Guardiolának.