Clouds
21 Budapest
Dollár
376,61 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
459,06 Ft
Bitcoin
28,341 $

Járai Máté reagált az RTL nagy bejelentésre, ami fájó számára

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A híres színész nem tagadja, fájó számára, hogy az RTL végül nem hosszabbított vele, mert nagyon szerette a munkáját.

Az RTL rövid időn belül több nagyobb bejelentést is tett a reggeli műsora, a Reggeli kapcsán, miközben Nádai Anikó nyolc hónap kihagyást követően visszatért. A ValóVilág egyik legismertebb szereplője, aki azóta nagy médiakarriert futott be, nagyon boldog volt, hogy újra munkába állt.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Járai Máté, akit korábban a Nyerő Párosban és a Konyhafőnök VIP-ban is láthattuk versenyezni, rettentő boldog volt, amikor kiderült, hogy az RTL felkérte őt a Reggeli című reggeli műsor vezetésére.

Ez a kaland azonban most véget ért, az RTL kedden bejelentette, hogy Máté távozik. A színész reagált a közleményben megjelentekre, és elárulta, hogy egy újabb hullámvölgyet él meg az életében.

„Ígértem Nektek, hogy nem csak az örömökről, hanem a nehezebb, kemény időszakokról is beszámolok majd. Egy újabb hullámvölgy az életemben: nem hosszabbít velem szerződést a Reggeli, nem láthattok többet reggelente a műsorban.”

Máté nem tagadja, fáj neki a döntés, mert nagyon szerette a hajnalokat, a beszélgetéseket. „Fáj, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, szerettem nagyon azokat a hajnalokat, a beszélgetéseket…ennyi volt Járai Máté reggelis műsorvezetése: 120 adás, ugyanennyi hajnali 4 es ébredés, többszáz beszélgetés, könnyek és nevetés!”

Úgy érzi, most kiütötték, de ha újra hatost dob, akkor játékba kerül. „Mindig mondom, az élet egy Ki-nevet -a- végén, most kiütöttek, de ha 6-ost dobok, újra játékban leszek, csak kérlek, drukkoljatok, hogy ne maradjak ki túl sok körből! Ölelés.”