Clouds
21 Budapest
Dollár
368,37 Ft
Euró
394,85 Ft
Font
452,21 Ft
Bitcoin
27,984 $

Imádják az emberek Nádai Anikó „visszatérős” szelfijét

Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nádai Anikó számára eljött a nagy nap, újra munkába állt a kamerák előtt a Reggeliben, amire már oly sokan vártak.

Nádai Anikó nem egy nehéz időszakot élt már meg az életében, mialatt elvesztette az édesanyját. Úgy tűnt, hogy nehezen tud újra kilépni a fényre a rossz hírek miatt, majd belépett egy olyan szerelem az életébe, amire nem számított.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

A legnagyobb szerelmekre általában nem számítunk, és akkor érkeznek, amikor épp egy nagyon nehéz időszakot élünk meg. Anikó egy ideig érthető módon nem beszélt a nyilvánosság előtt az új kapcsolatáról.

Ugyanakkor mindenki látta a mosolyán, hogy van valami a háttérben, nagyon boldognak tűnik. Rövid időn belül az eljegyzés is megtörtént egy távoli szigeten, és már négyen élik az életüket, boldogan.

Anikó 2023-ra megfogadta, hogy élete formáját hozza össze, amire sokan kíváncsiak. A követők annak is örültek, amikor kiderült, hogy a kedvencük vezeti a ValóVilág 11-et Puskás Petivel, majd jött a hír, miszerint Schumacher Vanda váltja.

Egyszerűen Anikó nem tudott mit tenni, két gyermek mellett nem működött a dolog, de most visszatért a Reggelibe. Nagyon boldogan tette ezt, és mindenki örömmel fogadta, várták már ezt a pillanatot.

Anikó jól érezte magát, és természetesen a szelfi sem maradhatott el. Ezentúl ismét gyakran láthatjuk őt az RTL-en, egyelőre a Reggeliben, majd jönnek az új műsorok, és közben a gyerekek is egyre nagyobbak lesznek.