Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Jákob Zoltánt a világ másik felén is felismerték (videó)

Erre talán még Jákob Zoltán sem gondolt volna, hogy ennyire távol Magyarországtól is lesz, aki felismeri őt.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Néha világsztárnak is érezhetné m agát Jákob Zoltán, annyira távoli helyeken szólítják meg, ismerik fel. A magyar milliárdos üzletember mindenkivel közvetlen, és ez Mauritiuson sem volt másképp.

Egy nagyon távoli helyszínre utazott, ahová többek között a testvére is vele tartott. Nagyon jó közöttük a kapcsolat, és igyekeznek minél több közös emléket gyűjteni, hiszen tudjuk jól, egy életünk van. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

Az élet pedig gyorsan telik, pedig mintha csak tegnap lettünk volna gyerekek. Zoltán számára is furcsa mindez, hiszen nagyon élesen emlékszik a gyerekkorára, de azóta évtizedek teltek el, az egész világ megváltozott.

Szerencsére őt a vagyon nem változtatta meg, továbbra is közvetlen, vidám és igyekszik segíteni, akin csak lehet. A nyaralások során csak arra koncentrál, hogy feltöltődjön, valami egészen más energiát vonzzon be.

Láthattuk, hogy Mauritiuson milyen szép helyen szálltak meg, egy külön villa áll a rendelkezésére, arra azonban még ő sem számított, hogy a világ másik félén is lesz valaki, aki felismeri, ráadásul egy honfitársa.