Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

10 emelet magasan sétálgatott egy deszkán Jákob Zoltán Mauritiuson (videó)

Jákob Zoltán szereti az extrém programokat, nemigazán lehet azt mondani, hogy félős típus lenne, bár itt elég sok embernek megremegtek volna a lábaik.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán kapcsán nem lehet azt mondani, hogy sokat lenne otthon, pedig megtehetné, mert mindene megvan hozzá. Egy igazi luxusingatlan tulajdonosa Budapesten, ahol ugyan szeret lenni, messze többet van úton.

Megfogadta, ha már ilyen körülmények között élhet, gyakran kel útra, járja a világot, mert nem sok jobb dolog van ennél. Az utazások során az ember mindig többé válik odabent, sok mindent átértékel közben. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Zoltán is így tesz, aki nemrég megerősítette, ismét egyedülálló. Már nincs együtt A Nagy Ő Bettivel, véget ért a kapcsolatuk, amiből nem lett szerelem, legalábbis Zoltán részéről biztosan nem.

Nem sokkal azután, hogy megérkezett a legújabb Ferrarija, ismét repülőre pattant. Mauritiusra utazott, ahol egy lenyűgöző parti villában szállt meg, csodálatos az a környezet, ami körbeveszi őket.

A finom vacsorák sem maradhatnak el, akárcsak az extrém programok. Zoltán legutóbb 10 emelet magasan sétált, alatta a dzsungellel, miközben remek időjárás fogadta, ez egy újabb felejthetetlen emlék számára.