Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
64,039 $

Jákob Zoltán villájának medencéje Mauritiusról

Egy nagyon látványos villát béreltek Jákob Zoltánék Mauritiuson, alig pár méterre a parttól, lenyűgöző a környezet.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról már mindenki hallhatott, Jákob Zoltán és A Nagy Ő Betti szakítottak. Békében váltak el, és bármennyire is szurkoltak nekik, nem tudták folytatni, az életritmusuk is más, illetve Zoltánban nem alakult ki a nagy szerelem.

Szerelem nélkül pedig nem érdemes kapcsolatban lenni, pláne, ha az ember már kellő élettapasztalattal rendelkezik. Zoltán évek óta egyedül éli az életét, eddig nem volt igazán szerencséje. Soron kívül Illegális gyógyszerszállítmányt kapcsoltak le Békésben

Ugyanakkor nem adja fel, nagyon aktív életet él, legutóbb is adakozott. Saját maga vitte el az adományokat Debrecenbe, ahol már nagyon várták, külön eseménnyel kedveskedtek neki, miközben megérkezett a legújabb Ferrarija.

Nem semmi gép, sokat várt rá, és hamarosan sokat is fogjuk vele látni Budapesten. Ebben biztosak lehetünk, ahogyan abban is, ismét készséges lesz a rajongókkal, akik imádják őt, már csak a közvetlensége miatt is.

Most épp Mauritiusról jelentkezett, ahová a testvére is elkísérte. Egy csodálatos villát vettek ki, ami medencét is tartalmaz, alig pár méterrel a parttól, egyszerűen lenyűgöző, valahogyan így képzeljük el a földi paradicsomot.

Zidane is nemet mondhat a Bayern Münchennek, a Manchester United edzője lehet

Zinedine Zidane-ról is lemaradhat a Bayern München, miután a hírek szerint a francia legenda szívesebben ülne le a Manchester United kispadjára, ahol Erik Ten Hagot válthatja.