Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Jákob Zoltán igazi ínyenc, ízutazáson vett részt (videó)

Jákob Zoltán imád enni, bár ez nem látszik a formáján, már csak amiatt sem, mert olyan ételeket fogyaszt, amik igazán táplálóak.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán már A Nagy Ő előtt is népszerű volt, köszönhetően annak, hogy aktív a közösségi médiában. Számára ez csak hobbi, nem üzletszerűen csinálja, ettől is olyan jó, miközben példát mutat, másokat motivál az életével. Nyilván vannak negatív hangok is, akik szerint a magyar milliárdos üzletember csak a vagyonát mutogatja.

Noha erről távolról sincs szó, egyszerűen Zoltán azt mutatja be, hogy mennyi mindent elérhet az ember, ha kitartó, tehetséges, és van egy jó ötlete. Zoli megcsinálta az amerikai álmot Magyarországon, és igen szépen megél belőle. Többek között egy magánsziget vásárlásán is elgondolkozott, ami nagy szólna. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Igyekszik minél több új embert megismerni, Erdélyi Mónika is az új barátai közé tartozik, akivel nagyon jóban lett. Kiderült, már a gyerekeiket is bemutatták egymásnak, és terveznek még közös utakat. Sőt, egy üzleti vállalkozásba is belefognak, de ám egyelőre erről nem sokat tudni, később erre is fény derülhet.

Zoltán nagyon szereti a finom ételeket, igazi ínyenc, és nem veti meg a tengeri dolgokat. Ezek az ételek a bőrére is jó hatással vannak, ráadásul finoman elkészítve egészen más élményt tudnak kínálni. A Nagy Ő kicsit sem unja ezt a fajta táplálkozást, mindig talál benne valami újat, és izgalmasat, ezúttal a lányával ugrott be az egyik étterembe.

Kiderült ugyanis, hogy Zoltán egy igai ízutazáson vett részt a lányával. Végül a homár nyert a velős csontos verzióval szemben. Már a videó láttán is rendkívül éhesek lettünk, Zoltán ehhez is ért, hamar meghozza az ember étvágyát. Valószínűleg a jövőben fogunk még látni más hasonló videókat is.