Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,867 $

Rendkívül formás és csinos a Szomszédok sztárja, fürdőruhában is

Ivancsics Ilona hatvan fel sem hagyja el magát, és sokan példát vehetnének róla, mert rendkívül csinos, igen látványos formát hozott össze.

Fotó: YouTube/ Palikék Világa by Manna
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ivancsics Ilona egy igazi legenda a sorozatok világából, aki nélkül aligha lehetett volna elképzelni a Szomszédok című sorozatot, ami éveken át futott nagy sikerrel televízióban. Talán nem túlzás azt állítani, hogy egy másik sorozat sem volt akkora hatással az emberek életére, mint a Szomszédok, mely a 80-as években vette kezdetét.

Egészen a 90-es évek végéig futott, és fájdalmas volt a búcsú, amikor az a döntés született, hogy nem folytatják a forgatásokat. Azóta többen elhunytak a sztárok, a szereplők közül, Bajor Imre sem lehet közöttünk. Igen nagy nevek hajtották örök álomra a fejüket, akik szintén sokat köszönhettek Szomszédoknak. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Ivancsics Ilona szintén jól emlékezhet azokra az időkre, amikor még javában futott a sorozat, és egycsapásra ismert lett. Az országban nem sokan lehettek, akik nem ismerték, és meg kellett szoknia, hogy sztárként kezelik. Akkoriban nyilván más volt ismert embernek lenni, mint most, mert egészen eltérő világot élünk.

Ilona továbbra is szenzációsan tartja magát, 63 évesen is úgy néz ki, mintha az 50-es éveire készülne. Ezt nem sokan mondhatják el magukról, ahogyan azt sem, hogy a Szomszédokban az elejétől a végéig játszott, mint Vágási Judit. 1982 óta aktív a szakmában, és azóta nem egy filmben is szerepelt, ám főként a színház az ő világa.

„Ivancsics Ilona hatvan felett sem adja fel. Büszke az életkorára, arra pedig még inkább, hogy hatvanhárom évesen sikerült csúcsformába hoznia magát.” – olvasható a Best Instagram oldalán, mellékelve egy fürdőruhás fotót a színésznőről, akinek a formáját nem kell magyarázni, rendkívül büszke lehet magára.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.