Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Párizsban fotózták a gyönyörű Iszak Esztit

A várandós modell, műsorvezető és médiaszemélyiség nagyon jól érzi magát Párizsban, ahol remek idő fogadta.

Fotó: Instagram/iszakeszti
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Iszak Eszti az egyik legnépszerűbb hazai híresség, és ez azóta különösen így van, hogy a Mokka műsorvezetője lett. Azonnal felvette a ritmust, és hamarosan újabb nagy névvel bővül a stáb, ugyanis a következő héttől már Szabó Zsófi is műsort fog vezetni a rendkívül népszerű Mokkában, ami egy újabb nagy lehetőség számára.

Zsófi a Reggeliben éveken át csinálta ezt, de a Mokka sokszor más témákat dolgoz fel, így újdonságokban is lesz része. A koránkeléssel sem lehet gondja, igencsak hozzászokott, bár ez a kisebb pihenő neki is jól eshetett. Érdekes lesz figyelni az első hetét, sokan lesznek rá kíváncsiak, akárcsak a folytatásban. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Eszti körül is zajlik az élet, és már mindenki tudhatja, hogy gyermeket vár. Édesanya lesz, aminél nincs csodálatosabb dolog a Földön, így egy több mint izgalmas időszak veszi kezdetét számára, már a terhességgel is. Eszti kiváló édesanya lesz, ebben biztosak vagyunk, minden szükséges tulajdonsága megvan ehhez.

A követők is gratuláltak, már több mint 205 ezren vannak az Instagram oldalán, ami az egyik legnagyobb közösség Magyarországon. Eszti egy rendkívül szerény nő, aki nem harcol azért, hogy címlapon legyen, botrányok sem övezik, így ez a 205 ezres tábor még inkább becsülendő, amire lehet is építeni.

„Szuper napokat töltöttünk Párizsban, ahova bár forgatni érkeztünk, de a Loreál-os csapattal ezeket a kiruccanásokat mégis nyaralásnak érzem sokszor.” – írta a posztjában Eszti Párizsból, ahol remek időjárás fogadta a csapatot, és mint mindig, most is nagyon csinosan, trendin öltözött fel, ahogyan ahhoz hozzászokhattunk.