Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,56 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
457,93 Ft
Bitcoin
61,155 $

Istenien néz ki Gáspár Evelin az új ruhájában (videó)

Gáspár Evelin magasra tette a lécet az új ruhájával, ami egyenesen istenien áll rajta, megadta a módját a pénteki napnak.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

A hírességektől hozzászokhattunk ahhoz, hogy általában nagyon csinosan, trendin öltözködnek. Ez egyfajta elvárás is tőlük, míg egyeseknek ez nem jelent nehézséget, mert így érzik magukat jól, ami dicsérendő. Sokkal egészségesebb az élet, ha önmagunk tudunk lenni, és igényesek vagyunk arra, amit képviselünk.

Pontosan erről szól a divat, ami mindig változik, és azt a végtelenségig kombinálhatjuk. Sokan ügyesen éreznek erre rá, például Sarka Kata is, akit mindig kifogástalan megjelenéssel láthatunk, sokan tanulhatnak tőle a nők. Azok, akik figyelemmel követik az oldalát, nem kevés stílustippet csenhetnek el tőle. Soron kívül MWC 2024: a Pixel 8 letaszította a trónról az iPhone-t

Nincs ebben semmi szégyen, a jobbaktól érdemes tanulni, hogy mi is jobbá váljunk. Az évek alatt Gáspár Evelin is megtalálta a maga útját, és nagyon csinosan, elegánsan öltözködik, már sminkelni is szeret, és ezen a téren szintén érezhetően fejlődött. Csinosabbnál csinosabb szettekben láthatjuk, és nem mellesleg remek formában van.

A sok támadás már lepattan róla, egy igazán erős nővé vált az évek alatt, hiába akarták tönkretenni. Nem jártak sikerrel, és a Gáspár-család egyik legerősebb tagja, amit a Survivor korábbi évadában is bizonyított. Őt nem hallhatjuk panaszkodni, a tettek embere, és amikor kell, kimondja, amit gondol.

Evelin péntekenként gyakran megy be a városba barátaival Budapesten, ahol számos program vár rájuk. Szép lassan itt a jó idő, egyre tovább marad fent a Nap, jön az óraátállítás, amit nagyon várunk. Addig is, erre a linkre kattintva megnézhetitek Evelin zöld színű ruháját, amiben egyenesen istenien néz ki.