Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,851 $

Tökéletes sminket kapott Sarka Kata

Sarka Kata ezúttal tökéletes sminket kapott, Fazekas Anna tökéletes munkát végzett, eltalálta Kata stílusát, karakterét.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Továbbra is megoszlanak a vélemények arról, mennyire érdemes sminkelnie magát egy nőnek. Mi azok pártját fogjuk, akik szerint teljesen normális, ha egy nő napi szinten sminkeli magát, de csak akkor, ha ezt igényes formában teszi. Sokan még mindig nem érzik ezt, pedig nem nehéz megtanulni.

Ez is valahol az igényesség fokmérője, már csak amiatt is, mert elvégre a saját arcunkról van szó. Egy nő akkor is nő, ha szépen van kisminkelve, és bevalljuk, nem értjük azokat a férfiakat és nőket, akik abszolúte ellenzik a sminkelést. Mielőtt kiakadna a vérnyomásunk emiatt, említsük meg, hogy a minőségi itt is kiemelten fontos. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Fontos, hogy mit használunk az arcunkra, azt milyen szinten ápoljuk, mert nem egészséges sminkkel kelni és feküdni. Mindennek megvan a maga módja és metódusa, és egyes hírességek rendkívül ügyesen sminkelnek. Sarka Kata is közéjük tartozik, aki ráadásul topformában várja a 2024-es év további részét.

Kata az esetek többségében érthető módon saját maga készíti el a sminkjét, ugyanakkor bizonyos alkalmakor szakember segítségét kéri. Így volt ez péntek este is, és Fazekas Anna ezúttal is kiváló munkát végzett. Rendkívül jó érzéssel talált rá Kata stílusára, kiemelvén arca vonásait, bár vele nem lehet nehéz dolga, mivel egy igazán szép nőről beszélünk.

Női szemmel is megemeljük a kalapunkat Kata előtt, aki mindig ügyesen érez rá a szettjeire. Sokan vártuk már a pénteket, ilyenkor tudunk egy kicsit lazítani, és Kata is így tett. Ha kíváncsiak vagytok Kata legújabb sminkjére, amit Anna készített el neki, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.