Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,46 Ft
Euró
391,42 Ft
Font
465,77 Ft
Bitcoin
63,625 $

Istenes Bence szelfije a válogatottal mindent visz

Istenes Bence egy nagyon erős szelfivel köszönt be a magyar válogatott skótok elleni győzelmét követően.

...svg content...Fotó: Stylus Callum (b) és a gólszerző Csoboth Kevin a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzés után a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A magyar válogatott hozta a kötelezőt, még ha drámai módon is, és sajnos Varga Barnabás kiesett a sorból, miután súlyos sérülést szenvedett. Félelmetes, ami vele történt, és kiderült, több csontja is eltört az arcában, ami miatt azonnali kórházi ellátásra szorult.

Sorra érkeznek a reakciók, Orbán Viktor azt követően, hogy a Facebookon az elsők között reagált, nyilatkozott is. A magyar miniszterelnök a Rocky-t idézte, és tudja jól, mindennek akkor van vége, ha lefújják a meccset. Ezt most a skótok is megtanulták, akik már semmiképpen nem juthatnak tovább. Soron kívül Magyar Nagydíj: jön az ingyenes szurkolói autóbuszjárat a Volánbusztól

A magyarok viszont még igen, és többek között Istenes Bence is ezért szorít, aki a helyszínen követte figyelemmel az eseményeket. Szerencsésnek mondhatja magát, és nemcsak emiatt, mert sikerült egy gyors szelfit készítenie a válogatottal, amivel gyakorlatilag letarolhatja az Instagramot, örök emlék marad számára.

Csoboth Kevin lett az igazi hős, aki megérdemli, hogy a kezdőben legyen a következő meccsen, ha egyáltalán lesz következő, mert ez már nem rajtunk múlik. Mindenesetre most nagyon boldogok vagyunk, akárcsak az RTL műsorvezetője.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.