Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Orbán Viktor és Magyar Péter is üzent a magyar dráma után, Gyurcsány egyelőre nem

Többek között Orbán Viktor magyar miniszterelnök is üzent aztán követően, hogy a válogatott drámai módon legyőzte Skóciát az utolsó csoportmeccsen az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: A magyar csapat ünnepli gyõzelmét a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkõzés végén a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyõzte Skóciát, ezzel megõrizte esélyét a nyolcaddöntõbe jutásra. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Jelenleg mindenki azért izgul, hogy Varga Barnabás minél hamarabb felépüljön, aki egy ütközés súlyosan megsérült, és elvesztette az eszméletét. Kiderült, több csontja is eltört az arcában, ami miatt már nem állhat a válogatott rendelkezésére, ha a csapat mégis továbbjutna az Európa-bajnokságon.

Szoboszlai Dominik nem érti, miért nem érkezett meg hamarabb a hordágy a baleset helyszínére, ami miatt mindkét alkalommal saját maga gyorsította fel a folyamatot. A győztes gólt szerző Csoboth Kevin a Ferencváros csatárának ajánlotta a találatát, ami még nagyon-nagyon sokat érhet a következő napokban. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Orbán Viktor miniszterelnök hamar reagált a történtekre, és elsősorban azért szorít, hogy Varga rendben legyen. „Becsület megvédve. Imádkozunk Varga Barnabásért!” – írta a posztjában a Facebook oldalán a kormányfő, majd Magyar Péter is megszólalt: „Csodás volt Srácok! Hajrá, Barnabás!”

Hozzájuk hasonlóan Vitézy Dávid, Karácsony Gergely nagy riválisa szintén boldog az eredmény miatt. „Azért is kell mindig az utolsó percig küzdeni, hogy a végén még az ellenfeleink is így írjanak rólunk. Szép volt, fiúk! (Az idézet a skót köztévé percről percre tudósításából)” Ha már Karácsony, ő se maradjon ki a sorból: „Az éjjel soha nem érhet véget! Szép volt, fiúk!”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

A DK-val mélypontra süllyedt Dobrev Klára szintén figyelemmel követte az eseményeket: „Csodás győzelem! Szép volt, fiúk!” Így tett Szentkirályi Alexandra korábbi kormányszóvivő is, aki köztudottan nagy rajongója a válogatottnak. „Szép volt, fiúk! Hajrá, MAGYARORSZÁG!” Gyurcsány Ferenc viszont nem ragadta meg a lehetőséget, egyelőre nem üzent.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.