Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Orbán Viktor a Rocky-t idézte a magyar válogatott győzelme után

A magyar miniszterelnök nyilatkozott a nagy magyar győzelem után, ami lehetséges, hogy továbbjutást ér az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra. MTI/Illyés Tibor
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Szoboszlai Dominikék méltó módon mondtak köszönetet a magyar szurkolóknak Stuttgartban, akik kitettek magukért, és olyan hangosak voltak, mint talán soha azelőtt. Nagyszerű hangulatot generáltak, miközben Hajdú B. István, a meccs kommentátora szintén átadta magát az érzésnek, tett azért, hogy még inkább hangulatba hozza a nézőket.

Orbán Viktor az elsők között reagált, majd ezt más politikusok is megtették. A miniszterelnök boldog, de nem teljesen nyugodott meg, mert papíron még mindig nem jutottunk tovább az Európa-bajnokságon, viszont amit lehetett, azt megtettük, és szerencsére Varga Barnabás állapota stabil, hamar magához tért a súlyos balesetét követően. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

„Az első és legfontosabb: a becsületünket megvédtük. Másodszor, ahogy a Rocky-filmekből megtanulhattuk: nincs vége, amíg nincs vége. A legutóbbi Európa-bajnokságon két pontot szereztünk, most pedig már hármat, úgyhogy miért lennék elégedetlen?” – nyilatkozta a Blikk kérdésére Orbán Viktor.

Ahogyan ő fogalmazott, most nehéz napok jönnek, mert ki kell várni a többi csoport eredményét, hogy azok hogyan is alakulnak. Kiemelte, nem azért szorítunk, hogy mások elbukjanak, hanem a saját sikerünkért. „És a legfontosabb: minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük…” – jegyezte meg a lap kérdésére.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.