Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,05 Ft
Euró
392,76 Ft
Font
458,39 Ft
Bitcoin
61,279 $

Ilyen jól áll Opitz Barbinak a skót szoknya

A skót szoknya különösen jól áll Opitz Barbinak, aki szereti a divatot, és imádja az extrább szetteket magán.

Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Opitz Barbi részben a divat világában él, hiszen énekesnőként erre is oda kell figyelnie. Számtalan egyedi szettben láthattuk már, és a közönsége mindig nagyon szívesen fogadja, sok bókot kap az öltözések miatt is.

Nyilván vannak, akik belekötnek, és igyekeznek bántani őt a közösségi médián keresztül. Ez mindenki mással is így van, valamiért az emberek egy része ebben éli ki magát, ami néhol beteges tud lenni. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

Sajnos ilyen világot élünk, és egyesek kihasználják azt, hogy a sztároknak többet kell eltűrniük az átlagosnál. Ugyanakkor messze nem kötelesek mindent eltűrni, különösen a durva kommenteket követően.

Barbi is nagyban készülhet a nyári koncertekre, ami valószínűleg új szetteket is jelent majd számára. A közönsége várja őt, és tudjuk jól, mindig megvan a maga, sajátos hangulata a kinti eseményeknek.

Az X-Faktor korábbi győztese a skót szoknyát is szereti, és most ismét egy ilyen szettben láthatjuk őt. A tüzes összeállítás után is megérkeztek az első reakciók, dicséretek és a nagy bókok, amik sosem maradhatnak el.

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.