Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Mióta itt jártál:

Ilyen jól áll Opitz Barbinak a skót szoknya

Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A skót szoknya különösen jól áll Opitz Barbinak, aki szereti a divatot, és imádja az extrább szetteket magán.

Opitz Barbi részben a divat világában él, hiszen énekesnőként erre is oda kell figyelnie. Számtalan egyedi szettben láthattuk már, és a közönsége mindig nagyon szívesen fogadja, sok bókot kap az öltözések miatt is.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

Nyilván vannak, akik belekötnek, és igyekeznek bántani őt a közösségi médián keresztül. Ez mindenki mással is így van, valamiért az emberek egy része ebben éli ki magát, ami néhol beteges tud lenni.

Sajnos ilyen világot élünk, és egyesek kihasználják azt, hogy a sztároknak többet kell eltűrniük az átlagosnál. Ugyanakkor messze nem kötelesek mindent eltűrni, különösen a durva kommenteket követően.

Barbi is nagyban készülhet a nyári koncertekre, ami valószínűleg új szetteket is jelent majd számára. A közönsége várja őt, és tudjuk jól, mindig megvan a maga, sajátos hangulata a kinti eseményeknek.

Az X-Faktor korábbi győztese a skót szoknyát is szereti, és most ismét egy ilyen szettben láthatjuk őt. A tüzes összeállítás után is megérkeztek az első reakciók, dicséretek és a nagy bókok, amik sosem maradhatnak el.