Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Opitz Barbit egy nagyon szexi ruhában fotózták

Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Fotózáson járt az X-Faktor egykori győztese, aki nagyon fiatalon ért fel a csúcsra, és továbbra is népszerű.

A legtöbb nőhöz hasonlóan Opitz Barbi is imádja a divatot, előszeretettel visel egyedi darabokat, melyekkel kihangsúlyozhatja a karakterét, a személyiségét. Vannak, akik szerint ez már túl sok, de ez kikerülhetetlen.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Ha valaki olyan ismert, mint Barbi, akkor mindezt el kell fogadnia. A fiatal énekesnő rendkívül hangsúlyos vonalakkal rendelkezik, és már nem egyszer mutatta meg a szexi formáját, ami kapcsán sok bókot kap.

A szerelmes üzenetek sem maradhatnak el, és ez valószínűleg így marad. Érdekes lesz látni, hogy 30 felett hogyan alakul majd Barbi stílusa, esetlegesen lesz-e drasztikus változás a frizurájában, ami az egyik védjegye.

A zenei vonal is változhat, amit képvisel, hiszen egy zenésznek időről időre meg kell újulnia. Ez nem azt jelenit, hogy teljesen más műfajban mutatná meg magát az adott zenész, bár erre is láthattunk példát.

Szóval igen, Barbi a divat egyik nagy szerelmese, és az alább látható fehér színű ruhában is nagyon jól érezhette magát. Hamarosan ez a szett is aktuálissá válik a jó idő megérkeztével, már nem kell sokat várnunk rá.