Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Elfújja a felhőket a szél, csütörtökön is sok napsütés várható

Hajnalban viszont hűvös lesz, ködfoltokra is számítani kell.

Fotó: Unsplash/Sarah Penney
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Várható időjárás csütörtök éjfélig: Szerdán napos idő várható általában kevés felhővel, de északkeleten maradhatnak tartósabban felhős körzetek, az északkeleti határ közelében előfordulhat zápor, zivatar. Éjszaka mindenütt kiderül az ég, párássá válik a levegő, foltokban köd képződik.

Csütörtökön a ködfoltok feloszlása után napos idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel, csapadék nélkül. Az északnyugati szél fokozatosan veszít erejéből. Csütörtökön a déli szelet többfelé élénk, a Dunántúlon helyenként erős lökések kísérik. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +4 fok között alakul, de néhol gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 11 és 16 fok között várható.

Időjárási helyzet Európában: Továbbra is erőteljes a zonális áramlás kontinensünkön, a nyugatról kelet felé haladó ciklonok és frontjaik alakítják az időjárást Európa nagy részén, ezek mentén több helyen esik az eső, a legtöbb csapadék az Adriai-tenger környékén hullott az elmúlt 24 órában.

Magas légnyomás mindössze az Ibériai-félszigeten van. A változékony idő hatására a legtöbb helyen még mindig a sokévi átlagnál enyhébb az idő. A Kárpát-medence területét elhagyja a hidegfront, csütörtökön nyugodt, csapadékmentes időjárás várható.

MTI

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.