Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Hunyadi Donatella akár szépségkirálynő is lehetne, koronával a fején fotózták

Nem kevés bókot kap Kiszel Tünde lánya, aki akár szépségversenyeken is elindulhatna, minden adottsága megvan hozzá.

Fotó: Instagram/Donatella Hunyadi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Kiszel Tünde eddig is rendkívül népszerű és ismert volt Magyarországon. Igazi legendává vált a hosszú évek alatt, mialatt számos interjú, televíziós és rádiós megjelenés van mögötte. Rengeteg művésszel készített interjút, és joggal mondhatja azt, hogy nagyon is ismeri a művészet világát, aminek egyúttal a szerelmese.

Emellett egyedül nevelte fel a kislányát, aki már nem kislány, hanem felnőtt nő. Hunyadi Donatella egy olyan természetes szépség, akiért szintén rajonganak. Nem is oly rég smink nélkül mutatta meg az arcát, amivel szintén nagy sikert aratott. Az irigykedő emberek is felbukkantak, ami várható volt, mert Donatella egyre inkább középpontba kerül. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Ez nagyban köszönhető a TV2-es szerepléseinek, és Dancing with the Stars örökre emlékezetes marad számára. Majdnem a legjobb női táncosként esett ki a versenyből, csak Radics Gigi tudta megelőzni, aki szintén kiváló formában várhatja a nyarat, nagyon vonzó az énekesnő megjelenése. Gigi is sok barátot szerzett a DWS alatt, Donatellával szintén remek a kapcsolata.

Tünde lánya nemcsak énekesnő, egy ideje modellkedik is, és szép eredményeket ér el. A természetességet képviseli, és ez nagyon is jól áll a karakterének, soha nem érezni rajta azt, hogy túl sok akarna lenni. Egyszerűen önmagát adja, és láthatóan jól működik, egyre több fotózást vállal, ahol sokszor átalakulhat.

Most épp koronával a fején fotózták, mintha csak egy szépségkirálynő látnánk magunk előtt. Ez a világ is jól állna neki, és még mindig kellően fiatal ahhoz, hogy akár szépségversenyeken vegyen részt, aminek ugyancsak megvan a maga varázsa. A modellkedés miatt pedig előnnyel indulhatna ezeken a versenyeken, mert pontosan ismeri a beállásokat, és azt, hogyan hozza ki magából a legtöbbet egy fotózás alkalmával.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.